Мелания ще се развежда ли с Тръмп?

Мелания ще се развежда ли с Тръмп

Мелания напуска сградата

Така е. За да си съпруг, трябва да си президент. Разведеш ли се с Белия Дом, следва и неизбежната раздяла с безкористната съпруга. Абсолютно нормално.

Родената в словенското „Ново место“ в някогашна Югославия Мелания Кнавс е третата съпруга на Доналд Тръмп след Ивана Тръмп (родена в бивша Чехословакия) и американската актриса Марла Мейпълс. Мелания е добра жена, готви сносно качамак, привърженичка е на семейните ценности и на първите десет носители на ценности в класацията на списание „Форбс“. Дълбоко я одобряваме.

Според изданието „Дейли Мейл“ Мелания брои всяка минута до излизането на Доналд Тръмп от президентския кабинет, за да може да се разведе. Стефани Уолкоф, семейна помощница на брачната двойка от Белия Дом, съобщава, че бракът между Мелания и Доналд Тръмп е бил сделка, и посочи като доказателство, че двамата са спели в различни стаи в Белия дом през последните 4 години. Сега. Като не върви, просто не върви. Щом младите не се разбират, да вземат да си ходят кой от къде е.

Тръмп не е притеснен, твърдят анонимни източници, защото вече се е научил сам да си пържи яйца, на открит огън, в пожарите на Съединените Американски Щати. А и дето се вика – ако няма кой да го обгрижи или подведе под отговорност за руска колаборация, винаги може да се върне в Матушка Рус под истинското си име – Дуся Владимирович Тръмпенко. И да си живее като щастлив руски крепостен селянин в китния и цивилизован район на Подмосковието.