Метод за пълно подобрение на ситуацията в България

Стресът е полезен, увеличете го!

Запазете спокойствие!

Стресът е полезен, увеличете го максимално. Не попадайте в безсмислена хармония и самодоволство. Нещата свършват зле и това е добре. Малко ужас, но – всеки ден!

Аз наистина мога да предложа един аргументиран план за окончателното подобряване на ситуацията в България, каквато и да е тази ситуация. Дори да приемем, че не е точно ситуация, а е хава. Всичко зависи от личното решение на отделния гражданин, който трябва индивидуално, смело и категорично да се справи със стреса в ежедневната българска ситуация. А най-добрият начин да се справи с него е да го приеме изцяло. По този начин колкото по-лоша става въпросната хава в България, толкова по-добра ще бъде тя за всеки, който прегърне стреса на работното място и у дома. Така той ще се чувства все по-зле, но на чувствително по-ниски цени, отколкото тези, които плаща, за да е горе-долу добре. Следват предписанията:

Първо. Спете само по три часа в денонощието, като за целта си хаотично си настройвате много будилници. Нека те Ви будят безпричинно. Никога не спете само през нощта или само през деня. Полягайте за кратко, когато най-малко Ви се иска, пренебрегвайте решително умората и знаците, които организмът Ви поднася за своите нужди от сън. Така ще съсипете нивата на допамин и серотонин в кръвта си, чиято картина успешно се влоши в най-кратки благоприятни срокове. Опитайте се да сънувате кратки, но обезпокоителни кошмари, които да се доближават до реалността и след това работете старателно за тяхното осъществяване, когато се събудите. Не оставяйте нито един кошмар несбъднат.

Второ. Спрете зеленчуците и витамините, концентрирайте се върху бързата и зле изпържена храна, със стара и злобна мазнина, приемайте големи количества шоколад и маргарин, до 2 килограма дневно – така е добре. Ако имате късмет, вредният холестерол в организма Ви ще започне ефективно да уврежда стените на кръвоносните Ви съдове, а това е отлична предпоставка за инфаркт или инсулт – каквото Бог дал. Разбира се, необходимо е заедно с това да поддържате лошо настроение и раздразнително поведение, както на работа, така и у дома. Четири до седем безпричинни скандала със средна обща продължителност до 1 час в денонощието – са напълно достатъчни, за да се разстрои вегетативната Ви нервна система и да се сдобиете с онези благословени свободни радикали и увреди на черния дроб, с които можете да се гордеете до последния си час, който ще е след петнайсет минути.

Трето. Не забравяйте. Това е България. Ако се чувствате зле, това е добре. Не ходете на лекар, не слушайте съветите на тези, които са загрижени за Вас, постъпвайте безотговорно и нездравословно всеки път, когато Ви се удаде удобен случай. Например, пресичайте винаги на червено, гледайте само новините по телевизията – и ако намерите човек, за който е доказано, че е главен счетоводител – застанете до него и дишайте дълбоко три минути. Ако изпълните всички тези предписания, колкото и лошо да е положението в България, Вие ще Сте много по-зле от него, а това е ключът към безсмъртието, колкото и краткотрайно да е то.