Шоуто „На Стената“ (причини и следствия)

Шоуто „На Стената“ със Светльо Митев е медиен проект на ТВ1, който е забавно вечерно предаване. Идеята за този телевизионен продукт възниква през 1999-та година, когато бригада от враждебни строители злонамерено събаря подпорна стена в апартамента на Светльо Митев и той с удивление разбира, че има и далеч по-кратък път до банята.

През следващите 21 години Светльо Митев е принуден да работи и живее в различни телевизионни сгради из страната, защото не може да се прибере вкъщи. Домът му е в постоянен ремонт, а майсторите непрестанно променят местоположението на входната врата и пушат намръщени до нея. Особен респект у Светльо Митев през тези години вдъхва бригадирът Стамат. С осанката си на старопланински глиган, той решително опровергава еволюционната теория при всеки удобен случай.

Случаят с шоуто „На Стената“ е хумористичен поглед към атомарната реалност на планетата Земя. Това е усмихнат взор на една прокудена телевизионна душа, която най-после откри своя дом в ТВ1.

Желаем ви много весели моменти с българската и международната действителност, видени през погледа на Светльо Митев и неговите специални гости в шоуто „На Стената“ – само по ТВ1!